woensdag 4 juni 2014

Timing: alleen met samenwerking kom je echt verder

Al jaren werkt wehkamp.nl nauw samen met uitzendbureau Timing. Als vaste samenwerkingspartner, met een eigen incompany vestiging in het logistieke service centrum in Dedemsvaart, heeft het team hen gevraagd of zij wehkampCycling wilde steunen tijdens de 500 kilometer lange tocht van Groningen naar Maastricht. Het antwoord op deze vraag was overweldigend. Timing steunt wehkampCycling met maar liefst € 1000,-. Hun motto: alleen met samenwerking kom je écht verder. Wij zijn ontzettend blij met deze prachtige donatie. Met deze bijdrage verkleinen we de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders.

Timing uitzendteam B.V. is onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Timing behoort met 53 vestigingen, meer dan 450 medewerkers en tientallen Incompany vestigingen tot de top 5 van uitzendorganisaties in Nederland. Timing onderscheidt zich van andere uitzendbureaus doordat ze gespecialiseerd zijn in uitvoerend werk tot MBO+ niveau, het zogenaamde doen-werk. Banen in de productie, schoonmaak, logistiek, zorg, het callcenter en op kantoor. Belangrijk werk waar zij op hun eigen praktische manier een steentje aan bijdragen. Iedereen die wil werken in een uitvoerende baan tot MBO+ niveau is bij Timing van harte welkom. Dat geldt ook voor de bedrijven die deze doeners goed kunnen gebruiken.

Timing is een bedrijf van praktische oplossingen. Ze zijn nuchter en werken hard. Doen! Dat is hoe Timing groot geworden is. Doen zit in de vezels van het bedrijf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten