donderdag 5 juni 2014

Schitterende donatie van Seven Stars

Deze week hebben we weer een schitterende donatie ontvangen van Seven Stars, een detacheerder van ICT-professionals. Naast mankracht leveren zij ook ICT-toepassingen, altijd afgestemd op de wensen van wehkamp.nl. Vanmiddag sprongen we met ons team een gat in de lucht: Seven Stars doneert namelijk maar liefst € 1000.- en deze donatie was voorzien van een leuke en motiverende boodschap: ‘Go for it, Stars on bikes’. wehkampCycling gaat vlammen in het weekend van 28 juni en doet er alles aan om deze 500km lange fietstocht met succes af te leggen. Met de steun van Seven Stars moet dit zeker gaan lukken.

Over Seven Stars
Als onafhankelijke en innovatieve ICT-dienstverlener biedt Seven Stars maatwerk. Of het nu gaat om detachering, het uitvoeren van projecten of andere ICT-vraagstukken, de kennis en ervaring van onze professionals bieden altijd een passend antwoord. De business case en het rendement van de opdrachtgever zijn hierin leidend. De door Seven Stars voorgestelde methoden, toepassingen en professionals sluiten niet alleen qua kennis en kwaliteit aan bij de opdrachtgever, maar ook wat betreft de cultuur. Of beter gezegd: juist qua cultuur dient er sprake te zijn van een match.

Doordat Seven Stars is gespecialiseerd in ICT-dienstverlening, kunnen opdrachtgevers rekenen op diepgaande kennis en advies op dit gebied. Zo werken we volgens Prince 2 principes en voeren we onze softwareontwikkeltrajecten Agile uit. Ook hebben we een duidelijke visie op deze methodieken en kunnen we hierover met onze opdrachtgevers sparren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten