dinsdag 20 september 2011

wehkamp.nl fietst ruim €30.000,- bij elkaar voor Kinderfonds

Op zaterdag 17 en zondag 18 september hebben 18 medewerkers van wehkamp.nl succesvol  500 km afgelegd in slechts 24 uur voor het goede doel. Het team fietste de door het Ronald McDonald Kinderfonds georganiseerde HomeRide; non-stop van Groningen naar Maastricht, langs zeven Ronald McDonald Huizen. De 18 renners en hun 9 begeleiders passeerde uiteindelijk na 22 uur de finish op de Markt in Maastricht. Het team van wehkamp.nl haalde hiermee ruim € 30.000,- op voor het Kinderfonds.



De eerste editie van de HomeRide was een zware editie. Naast het feit dat de renners na het passeren van het rustpunt in Zwolle in het donker moesten rijden, kregen de renners tijdens de eerste twee etappes tussen Groningen en Nijmegen, te maken met harde tegenwind en verschillende hoosbuien. “Het was enorm afzien, maar het goede doel en de sfeer in het team motiveerde ons allemaal om gewoon door te fietsen.” aldus Alwin Snippe.

Het thuisfront kon de renners via internet op een digitale landkaart en via diverse social media live volgen. Het begeleidingsteam van wehkamp.nl zorgde er tijdens de tocht voor  dat vanuit de volgauto’s videoverslagen op www.wehkampcycling.nl werden geplaatst.

Ronald McDonald KinderfondsHet Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Dankzij Ronald McDonald Sport en Vakantie kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten of spelen of er met het hele gezin even helemaal tussenuit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten